Seminee pe lemn moderne

Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne

Modele de seminee moderne

Semineele moderne, caracterizate prin simplitatea si eleganta formei, se adapteaza perfect interioarelor contemporane, aliniindu-se noilor tendinte in materie de design. Pentru realizarea hotei si a caminului, sunt adoptate cu predilectie formele dreptunghiulare, cu vatra cat mai mare, imbinata in arhitectura zidului pe care se sprijina.

Macimo SRL executa seminee moderne pe lemne sau pe gaz, de dimensiuni si culori variate, acordand maxima atentie in acelasi timp functionalitatii si efectului decorativ.

Seminee moderne executate la comanda

Puteti fie alege unul dintre modelele de seminee moderne din gama expusa, fie propune reproducerea unui alt model, care sa corespunda cat mai exact gusturilor dumneavoastra.

In ambele cazuri va oferim garantia calitatii, atat a materialelor cat si a prelucrarii, si a unei functionari ireprosabile.

Descoperiti intreaga noastra gama de seminee moderne

Pentru o comanda sau pentru informatii suplimentare privind oferta deseminee moderne (rustice/clasice/pe gaz/pe lemne), nu ezitati sa ne contactati, online sau la numerele de telefon afisate.

002 003 004 Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne 37 38 40