Seminee din Piatra

Oferta noastra de seminee din piatra clasice

IMG_1037 poză 1 100 001
Varietatea modelelor de seminee clasice produse si comercializate de Macimo va permite sa alegeti semineul potrivit pentru orice tip de design interior. Va propunem seminee clasice de o deosebita calitate, cu finisaj de exceptie, care vor imprima incaperii dumneavoastra o atmosfera rafinata, de confort si relaxare. Ele pot fi incadrate inca din faza de proiectare a locuintei sau ulterior constructiei, respectandu-se criteriul de armonizare cu restul spatiului.


Modele de seminee  din piatra moderne

Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne Seminee pe lemne moderne

Semineele moderne, caracterizate prin simplitatea si eleganta formei, se adapteaza perfect interioarelor contemporane, aliniindu-se noilor tendinte in materie de design. Pentru realizarea hotei si a caminului, sunt adoptate cu predilectie formele dreptunghiulare, cu vatra cat mai mare, imbinata in arhitectura zidului pe care se sprijina.


Seminee rustice din piatra sau vatra deschisa( traditional) cu finisaje de inalta calitate

Seminee Rustice Seminee Rustice Seminee Rustice Seminee Rustice

Gama de seminee rustice pe care v-o propunem se aliniaza celor mai inalte standarde de calitate, multumita atat materialelor utilizate cat si profesionalismului in executie.

Cu un aspect estetic deosebit, semineele rustice sunt ideale pentru a recreea atmosfera trecutului. Construite cu spatele la zid, ele se continua in inaltime cu o grinda solida, care pune in valoare caminul si da o nota de mister ansamblului. Un astfel de semineu poate reprezenta alegerea ideala pentru locuinta dumneavoastra de vacanta, sau pentru o casa construita in stil vechi.