Piatra Naturala Baschioi

Elemente Arhitecturale Elemente Arhitecturale Elemente Arhitecturale Elemente Arhitecturale

Elemente arhitecturale realizate la cerere

SC Macimo SRL executa la comanda diverse elemente arhitecturale pentru exterior si interior: coloane, capiteluri, pardoseli, bosaje, elemente de cioplitorie.

Principalele materiale utilizate in realizarea acestor elemente arhitecturale sunt marmura, granitul, piatra naturala exploatata din carierele din Tulcea.


 Montaj trepte si pardoseli  Montaj trepte si pardoseli  Montaj trepte si pardoseli  Montaj trepte si pardoseli

Montaj trepte si pardoseli din piatra naturala

Macimo SRL efectueaza montaj de trepte si pardoseli din marmura, granit sau piatra naturala de Baschioi.

Aceste materiale se preteaza foarte bine atat exterioarelor, spatiilor publice, cat si locurilor « umede » ale casei, precum baia, bucataria, piscina si celor in care nu se stationeaza mult : holuri, casa scarii.


Montaj marmura si granit baschioi Montaj marmura si granit baschioi Montaj marmura si granit baschioi Montaj marmura si granit baschioi

Lucrari de montaj marmura si granit Baschioi

Macimo SRL executa prelucrari si montaj de marmura si granit Baschioi la standarde inalte de calitate.

Fie ca sunteti interesati de semineebarbeque si gratare de gradinaelemente arhitecturale, pardoseli sau fatade din piatra, va oferim servicii pe masura exigentelor dvs, adaptabile in functie de cele mai diverse stiluri si gusturi.


Fatade din piatra Fatade din piatra Fatade din piatra Fatade din piatra

Descoperiti farmecul locuintelor cu fatade din piatra

Fatadele din piatra confera spatiilor locuibile un aspect elegant si o nota de originalitate.

Optiunea pentru fatade din piatra poate fi inspirata chiar si pentru case cu arhitectura moderna. Piatra naturala, unul dintre cele mai durabile materiale de constructii, va conferi oricarei case un aer de lux si stabilitate.


Placari piatra naturala Baschioi Placari piatra naturala Baschioi Placari piatra naturala Baschioi Placari piatra naturala Baschioi

Macimo este specialist in placari din piatra naturala de Baschioi

SC MACIMO SRL executa placari din piatra naturala de Baschioi, Ciucurova, Trei Fantani sau Slava, din marmura si granit.

Placarile din piatra naturala permit crearea unui design deosebit, putand fi realizate, la cerere, in diverse moduri si prin diverse procedee de prelucrare: slefuit lis, scapitat, spituit sau buceardat.


Pavele si borduri granit Macin Pavele si borduri granit Macin Pavele si borduri granit Macin Pavele si borduri granit Macin

Pavele si borduri din granit de Macin

SC MACIMO SRL executa la comanda pavele si borduri din granit deMacin, respectand cu strictete preferintele si exigentele clientilor.

Pavelele si bordurile din granit de Macin realizate de echipa noastra de profesionisti se remarca prin rezistenta si durabilitate, precum si prin finetea executiei.

Avem la dispozitie materialele si tehnicile necesare pentru personalizarea si exploatarea eficienta a oricarui spatiu.